Mire jó a darálós WC

 

A darálós WC egy épület gépészeti problémára ad megoldást. Sokszor előfordul, hogy WC-t, fürdőszobát szeretnénk egy lakásban kialakítani, de sajnos a lefolyó cső keresztmetszete szűk. Ilyenkor a régi módszer, hogy egy 110 mm-es csövet kell levezetni a csatorna szintig. Azonban ez nagyon sokszor nem lehetséges. Leginkább azért, mert az alattunk lakók nem járulnak hozzá.
Mert akkor náluk is falat kéne bontani, majd újra burkolni. Az is előfordul, hogy fafödémes a ház és emiatt nem lehet és nem is szabad a födémet megbontani. A műemlék jellegű házaknál pedig tilos bármi ilyesmit elvégezni.

Ekkor jön képbe a darálós WC

 
    


 

                                                                                                             Darálós WC  PLUS
      darálós wc             darálós WC

                                                                                                                    A leghalkabb készülék.

          Működése

 • prémium kategóriás szennyvíz átemelő
 • több évtizedes  gyártói tapasztalat
 • gyors, ingyenes házhoz szállítás saját raktárról
 • WC és 1 felső és 2 alsó (zuhany) rákötési lehetőség
 • 2+1 év garancia
 • 360 fokban elforgatható elnyomás
 • beépített, belső visszacsapó szelepek
 • kondenzátum, csöpögő víz érzékelés
 • külső visszacsapó szelep
 • emelési magasság 7 méter
 • hővédelmi relével szerelt
 • elnyomás 22-32 mm
 • acélkésekkel és speciális, Noryl VORTEX  járókerékkel
 • bekapcsolási szint 10 cm
 • kikapcsolási szint 5 cm
 • nagyon csendes
 • technikai adatok
 • bekötési tartozékokkal
   
 • Ára: 115.000 Ft. (Áfával)
  ingyenesen házhoz szállítva.           
                                                                                                                            

Tipp!  Kérje beszereléssel!
Felmérés és árajánlat készítés a helyszínen.
Szakszerű beszerelés az egész ország területén.

A garanciának nem feltétele, hogy mi szereljük be.
                            Akció!

                      Komplett darálós WC szett

                            "Puszta" csomag

         darálós WC
                                1.  ALFÖLDI PLUS  darálós WC készülék
                                2.  ALFÖLDI bázis 4031 WC csésze
                                3.  GEBERIT AP 110 öblítő tartály


               Ára: 144.900 Ft. Áfával, ingyenesen házhoz szállítva.


                                                              

                                  

                                    A darálós WC működése                       

Ez a készülék már egy 32 mm átmérőjű csövön képes a szennyvizet továbbítani.

Hogyan lehetséges ez?

A készülékben elhelyezett daraboló-aprító késes szivattyú teljesen felaprítja a szennyvízben lévő darabos szennyeződéseket és így egy híg emulzió jön létre, ami már gond nélkül elfolyik a vékonyabb csövön is.

A másik felhasználási területe ezeknek a készülékeknek, amikor a csatorna szint magasabban van, mint a vizesblokk, amit telepíteni szeretnénk. Például pincében, szuterénben, mélygarázsban. Ilyenkor a szennyvizet a csatorna szintig át is kell emelni. Ezek a berendezések alkalmasak erre és akár 9 m magasra is felnyomják a szennyvizet. Természetesen visszacsapó szeleppel vannak ellátva, hogy a visszaáramlást megakadályozzák. Az ilyen szennyvíz átemelőkre a WC-n kívül zuhanyt, kádat, mosdót és zsírfogóval mosogatót is rá lehet kötni. Tehát egy teljes lakás szennyvíz elvezetését megoldja ott, ahol egyébként nem lehetne ilyet kialakítani. A darálós WC egy kompromisszum megoldás, lehetőség szerint ahol csak lehet törekedni kell a gravitációs szennyvíz elvezetésre. De ahol egyáltalán szóba sem jöhet, ott azért mégis csak jobb, mintha semmi sem lenne. A darálós WC nem örök életű darab, általában 10-12 év az élettartama használat függvényében. Minél több vészleállása van, annál rövidebb lesz az élettartam. Persze, ha betartjuk a játékszabályokat, akkor sokkal kényelmesebbé teheti az életünket. Nagyon fontos, hogy csak az kerüljön bele, ami odavaló. Ez nem konyhamalac és nem extruder, hanem egy aprító késes szivattyú. Tehát üveg, fém, műanyag és hasonlók üzemzavart okoznak. A legnagyobb ellensége a szálas anyag, pl. tampon, betét, rongy, stb. Ezek feltekerednek a tengelyre, a késekre és lefojtják a szivattyút. Ilyenkor azonnal áramtalanítani kell és hívni a szakszervizt. Nem ajánlott a darálós WC-t házilag javítani. Amennyiben sikerül ezeket a szabályokat betartani, akkor sokáig jó szolgálatot tehet.

 
Budapest - Szeged - Kecskemét - Békéscsaba - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Miskolc - Eger - Tatabánya - Gyõr - Zalaegerszeg - Nagykanizsa - Szekszárd - Pécs - Szombathely - Székesfehérvár - Veszprém - Salgótarján - Sopron - Kaposvár - Érd - Vác - Baja - Siófok - Hódmezõvásárhely - Pest - Komárom - Esztergom Nagykõrös - Monor - Kaposvár - Vásárosnamény - Bicske - Gyula - SPT - Saniflo - Calpeda - Grundfos - Saniplast - WILO - Sanisplit - Sanibroy - ABS - Sanilift - Sololift - Geberit - Geberit darálós wc - Alföldi Darálós WC - zsírfogó - komplett darálós wc - kerámiával egybeépített darálós wc - szennyvíz átemelő  - háztartási szennyvíz átemelő készülék - darálós wc Alföldi

 

Az oldalon szereplő esetleges helyesírási, jelölési, szerkesztési hiba, illetve nyilvánvaló tévedés miatt nem áll módunkban felelősséget vállalni.