Rólunk            


1991 óta  foglalkozunk darálós WC és szennyvíz átemelő berendezések gyártásával. 
A kezdetekben  nagy segítségünkre voltak az Eötvös Lóránd Tudományegyetem tanszéki mérnökei és tudományos munkatársai.
Külön köszönet Prof. Dr. Kirschner István egyetemi tanárnak és Dr. Lászlóffy László tudományos fő munkatársnak.
Termékeink fejlesztésénél mára az igazi innováció abban  rejlik, hogy a kapható és a saját gyártású komponenseket ésszerűen  összeválogatjuk, és az azokból létrehozott új készterméket visszük sikerre  a piacon.
Természetesen nem állítjuk, hogy  a mi termékeink lennének a világon a  legjobbak, de próbáljuk az összetevőkből a  kiváló minőségűeket kiválogatni és a készterméknél ár/érték arányban a legjobbat kihozni.
Garancia erre a szakmában eltöltött 30 év és a saját üzemünkben minden egyes készüléken elvégzett szigorú  minőségellenőrzés.
Kiszállítás előtt minden készüléket - a piacon egyedülálló módon - vízzel is többször kipróbálunk.
Termékeink minősége elérte azt a szintet, hogy  mi 3 év  jótállást tudunk adni a készülékeinkre. 2016-ban megnöveltük gyártó kapacitásunkat és új termékeket vezettünk be a piacra. A gyártmányaink kifejlesztésénél a több évtizedes szerviztapasztalatainkra hagyatkoztunk, figyelembe véve a magyar viszonyokat és szokásokat. A jól bevált  "emulgeátor"  termékünk kifejezetten kis nyomású darálós wc, hogy ne nyomja vissza a szennyvizet a zuhanytálcába és a mosdóba.
Ezért, ha utólag kerül beépítésre a készülék, akkor sem kell bontani és  visszacsapó szelepet beépíteni az összes lefolyóhoz. Az általunk gyártott ALFÖLDI emulgeátor az egyetlen olyan készülék a piacon, ami közös tengelyre szerelt inox daraboló-vágó késes, Noryl Vortex® tárcsás aprító szerkezettel rendelkezik. Tudomásunk szerint a világon ez az egyetlen kis nyomású darálós WC készülék.
A mi készülékeinknek nincs szüksége speciális WC papírra, az összes kereskedelmi forgalomban lévőt gond nélkül ledarálják. 
A  darálós WC készülékeink mind jobb, mind baloldali kiömléssel kaphatók, ezáltal az összes Magyarországon forgalmazott készüléket ki tudjuk váltani valamelyik típussal.

A minőséget nem csak munkaállomásonként ellenőrizzük, hanem a kész termékeket minden esetben  vízzel is leteszteljük! Ezért a készülékeink maradvány vizet tartalmazhatnak.

Minden tudásunk, több ezer legyártott készülék adta  rutinunk azonban nem elég.

Mindig tanulunk, fejlődünk, figyelünk az Önök igényeire, kéréseire.