Gyártói értékesítés: alacsonyabb árak, szakértői tapasztalat
 


A közvetlen gyártói értékesítés előnyei

Alapelvünk, hogy az egyenes gyártó-végfelhasználó kapcsolat mindkét fél számára kedvezőbb.
Ez a módszer olyan előnyökkel jár mind Önnek, mind nekünk, amelyek egy hosszú értékesítési lánc során teljesen eltűnnének.
Kizárólag minőségi termékeket gyártunk és forgalmazunk.
Emiatt az aprító-vágó szerkezet nélküli csak műanyaglapátos, silány  és olcsó készülékeket nem tartjuk.


A termék ára

Egy hosszú, több köztes elemmel rendelkező értékesítési lánc nagyban megnöveli a végső fogyasztói árat. Már egy viszonteladó kereskedő bevonása is komoly áremelkedést okoz, hiszen az új fogyasztói árnak már tartalmaznia kell a disztribútor költségeit (telephely fenntartása, munkabérek, járulékok), valamint a remélhetőleg tisztességes nyereségét.
Viszont nálunk a lánc csak két szemből áll, Ön közvetlenül a gyártótól vásárol, ezért ezekkel a költségekkel nem kell számolnia!


Rugalmasság a Vásárló felé

Közvetlen értékesítésnél lehetőség van arra, hogy figyelembe vegyük személyes igényeit, elvárásait. Szakértelmünk és tapasztalatunk a garancia arra, hogy Ön a legjobb megoldást kapja a legjobb áron. 2 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek a kiválasztott termékeket és a helyszínen szakértő tanácsokat is adunk a telepítéssel kapcsolatban. Mivel a darálós WC egy speciális gépészeti berendezés, a szaktanácsadásunk nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a berendezés megfelelően működjön. Bemutatjuk a készüléket és elmondjuk, hogy használatánál mire érdemes figyelni, hogy hosszú távon is elégedett legyen vele. Tapasztalatainkból kiindulva elmagyarázzuk, hogy milyen hidrodinamikai (áramlástani) problémák léphetnek föl a telepítéskor. Elmondhatjuk, hogy gyártó cégként szolgáltatás oldalról is komplexebb, jobb megoldást tudunk kínálni.

Termékfejlesztés a szerelői tapasztalatok és vásárlói visszajelzések alapján

Tekintettel arra, hogy folyamatos kapcsolatban állunk a szerelőkkel és kivitelezőkkel, a visszajelzéseik nagyban segítenek bennünket a folyamatos innovációban, termékfejlesztésben. A közvetlen értékesítés megkönnyíti az egyedi és az azonnali rendelések teljesítését, és ezen a direkt módon gyorsabban érvényesítheti esetleges garanciáját is.

Mennyiségi kedvezmény - szerelői, kivitelezői jutalék

Állandó vevőinknek - a korábbi vásárlásaikat is figyelembe véve - a darabszám után százalékos kedvezményt adunk. Tehát nem kell egyszerre többet venni, a rendszerünk az összes eddigi vásárlás alapján automatikusan adja a kedvezményt. 

Bizalom és megbízhatóság  évtizedek óta

Mi az elégedett ügyfelekből élünk, és főleg kapcsolataink alapján, ajánlások útján fejlődünk. Hisszük, hogy az elégedett vásárló a legjobb reklám, ezért a vevőink elégedettségét tartjuk a legfontosabbnak.