26 éves gyártói múlt - megbízható forrásAlföldi Darálós WC - a minőség garanciája.

 

Az Alföldi Szivattyú Gyártó és Kereskedelmi Kft. minden saját (Alföldi) szennyvíz szivattyúra, ún. darálós wc készülékre, 36 hónap időtartamra jótállást vállal az alábbi feltételekkel:


NEM KERÜLHET A BERENDEZÉSBE:

- szálas anyag, (pl. tampon, betét, vatta, rongy, intim vagy e.ü. törlőkendő, stb.)
- üveg, fém, műanyag, fa, csont, cigarettavég, óvszer
- maró anyag (pl. hideg zsíroldó, sósav, stb.)
- nedvszívó anyagok
- folyamatosan 55 C foknál melegebb víz
- erősen zsíros, olajos szennyvíz (mosogatóhoz zsírfogó használata kötelező!)

A szerelési és üzemeltetési utasításban leírtak figyelmen kívül hagyása a garancia elvesztésével jár, és a készülék károsodásához vezet. Kérjük figyelmesen olvassa el! Ezt minden esetben mellékeljük a készülékekhez. A készülék csak rendeltetésszerű használat mellett működik megfelelően, fenti anyagoknak a készülékbe kerülése a garancia elvesztésével jár, ezek eltávolítása üzemzavarnak minősül és díjköteles. A készülék javítás előtti fertőtlenítése és tisztítása minden esetben az üzemeltetőre hárul. A garancia a gyártásra és összeszerelésre visszavezethető meghibásodásra vonatkozik, szakszerű beszerelés és rendeltetésszerű használat mellett. A használat miatt elkopott, elhasználódott alkatrészekre, (pl. csúszógyűrű, tömítések, gumi membrán, járókerék, stb.) és az emiatt bekövetkezett üzemzavar elhárítására a garancia nem vonatkozik.

A készüléket csak az érintésvédelmi szabályoknak megfelelő hálózatra lehet csatlakoztatni! Érintésvédelmi (FI) relé beszerelése szükséges. A készüléket szaktudással nem rendelkezőnek javítani szigorúan tilos és életveszélyes!

Fontos!

Üzemzavar esetén a készüléket azonnal húzza ki a konnektorból. Pl. ha csak búg, de nem szivattyúz, vagy furcsa hangot ad. Így megkíméli a nagyobb károsodástól.

Szakszerviz: 1085. Budapest, József krt. 2. Tel: 06-30-377-08-62, 06/31 313-30-44


A készülék tisztítását enyhén lúgos tisztítószerrel, (pl. Domestos) a természetes Septifos nevű szerrel, vagy szódabikarbónával javasoljuk.


Budapest - Szeged - Kecskemét - Békéscsaba - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Miskolc - Eger - Tatabánya - Győr - Zalaegerszeg - Nagykanizsa - Szekszárd - Pécs - Szombathely - Székesfehérvár - Veszprém - Salgótarján - Sopron - Kaposvár - Érd - Vác - Baja - Siófok - Hódmezővásárhely - Pest - Komárom - Esztergom Nagykőrös - Monor - Kaposvár - Vásárosnamény - Bicske - Gyula - SPT - Sanipump - Grundfos - Saniplast - WILO - Sanisplit - Sanibroy - ABS - Sanilift - Sololift