Az Alföldi Szivattyú Gyártó és Kereskedelmi Kft. minden saját (Alföldi) szennyvíz szivattyúra, ún. darálós wc készülékre, 36 hónap időtartamra jótállást vállal az alábbi feltételekkel:


NEM KERÜLHET A BERENDEZÉSBE:

- szálas anyag, (pl. tampon, betét, vatta, rongy,       
  intim vagy e.ü. törlőkendő, stb.)
- üveg, fém, műanyag, fa, csont, cigarettavég, 
- maró anyag (pl. hideg zsíroldó, sósav, stb.)
- nedvszívó anyagok
- folyamatosan 55 C foknál melegebb víz
- erősen zsíros, olajos szennyvíz 

A szerelési és üzemeltetési utasításban leírtak figyelmen kívül hagyása a garancia elvesztésével jár, és a készülék károsodásához vezet. Kérjük figyelmesen olvassa el! Ezt minden esetben mellékeljük a készülékekhez. A készülék csak rendeltetésszerű használat mellett működik megfelelően, fenti anyagoknak a készülékbe kerülése a garancia elvesztésével jár, ezek eltávolítása üzemzavarnak minősül és díjköteles. A készülék javítás előtti fertőtlenítése és tisztítása minden esetben az üzemeltetőre hárul.
A garancia a gyártásra és összeszerelésre visszavezethető meghibásodásra vonatkozik, szakszerű beszerelés és rendeltetésszerű használat mellett. A használat miatt elkopott, elhasználódott alkatrészekre, (pl. csúszógyűrű, tömítések, gumi membrán, járókerék, stb.) és az emiatt bekövetkezett üzemzavar elhárítására a garancia nem vonatkozik.

A készüléket csak az érintésvédelmi szabályoknak megfelelő hálózatra lehet csatlakoztatni! Érintésvédelmi (FI) relé beszerelése szükséges. A készüléket szaktudással nem rendelkezőnek javítani szigorúan tilos és életveszélyes!

Fontos!

Üzemzavar esetén a készüléket azonnal húzza ki a konnektorból. Pl. ha csak búg, de nem szivattyúz, vagy furcsa hangot ad. Így megkíméli a nagyobb károsodástól.

Szakszerviz: 1085. Budapest, József krt. 2. Tel: 06-30-377-08-62, 06/31 313-30-44


A készülék tisztítását enyhén lúgos tisztítószerrel, (pl. Domestos) a természetes Septifos nevű szerrel, vagy szódabikarbónával javasoljuk.